click

Cabluri pentru branșamente și rețele aeriene

TYIR

TYIR

Conductor de aluminiu, rotund unifilar 10 - 16 mmp sau rotund multifilar 25 - 95 mmp. Conductor purtător sau neutru oțel - aluminiu 50 / 8 mmp rotund multifilar. Izolaţie din PVC cu rezistență mărită la frig, de culoare neagră.

AFYI

AFYI

Conductor de aluminiu, rotund unifilar 2,5 - 10 mmp sau rotund multifilar 16 - 300 mmp cu izolație de PVC de culoare neagră, rezistentă la intemperii.

CCBYY

CCBYY

Conductor din cupru de fază multifilar - RM. Izolație din PVC. Conductor din cupru de nul multifilar - RM. Manta din PVC. Sunt cabluri cu întârziere la propagarea flacarii. Culori: albastru sau negru.

Cabluri electrice

Producători

AMA ENERGY INVEST SRL distribuie cabluri pentru branșamente și rețele aeriene produse de ICME ECAB SA, PRYSMIAN CABLURI ȘI SISTEME SA, IPROEB SA și ocazional importă cabluri de la partenerii externi. Menționăm că produsele sunt omologate și respectă cerințele și normele actuale.

port

 

TYIR

Condu ctor de aluminiu și oțel aluminiu izolat cu PVC, răsucit în fascicul, cu tensiunea nominală 0,6/ 1 kV.

Acest cablu este folosit pentru realizarea branşamentelor electrice monofazate sau trifazate şi pentru realizarea reţelelor trifazate de alimentare a abonaţilor casnici şi a reţelelor monofazate, bifazate sau trifazate de iluminat public.

CCBYY

Cablu electric din cupru cu conductor concentric și manta exterioară de PVC:

Destinat realizării branșamentelor monofazate.

AFYI

Conductor de aluminiu cu izolație de PVC și tensiune nominală 0,6/1 kV.

Conductor rezistent la intemperii, utilizat în instalaţii electrice exterioare, montate pe izolatori şi la legătura dintre aceștia şi tabloul de distribuţie sau firidele de branşament.

T2X

Conductor torsadat de aluminiu și oțel-aluminiu cu izolație de polietilenă reticulată. Tensiunea nominală: 0,6 / 1kV.

Este folosit pentru reţele electrice aeriene de distribuţie şi de branşament, monofazate sau trifazate.