click

Cabluri de date și telecomunicații

TU2YfsFL2YATU2YfsFL2YA

Conductor din cupru electrolitic de la 0,4 la 0,8 mm cu izolație PE solidă foam-skin, celulară. Cablul este umplut cu gel și are o barieră din bandă de aluminiu cu copolimer PE. Este un cablu aerian de telecomunicații locale cu purtător din oțel și manta exterioară din polietilenă. Mărime: 2 - 400 de perechi.

TU2YfsFL2Y

TU2YfsFL2Y

Conductor din cupru electrolitic de la 0,4 la 0,8 mm cu izolație PE foam-skin. Mărime: 2 - 2400 de perechi. Cablare: perechi , unități și subunități. Cablul este umplut cu gel și are o barieră din bandă de aluminiu cu copolimer PE. Este un cablu de telecomunicații locale cu manta exterioară din polietilenă.

TU2YfsFL2YAb2Y

TU2YfsFL2YAb2Y

Conductor din cupru electrolitic de la 0,4 la 0,8 mm cu izolație PE foam-skin.. Cablul este armat și are o umplutură cu gel și o barieră din bandă de aluminiu cu copolimer PE. Mantaua interioară este din polietilenă și armătura din benzi plate de oțel. Este un cablu de telecomunicații locale cu manta exterioară din polietilenă. Mărime: 2 - 2400 de perechi.

Cabluri de date

Producători

SC AMA ENERGY INVEST SRL comercializează o arie largă de cabluri de date și telecomunicații produse de ICME ECAB și PRYSMIAN, dar și de alți producători din România și din străinătate. Menționăm că produsele respectă cerințele și normele actuale.

port

 

Cabluri optice

HEADROW: AE - cablu optic etanș și rezistent la eroziune pentru instalații speciale; AAAE - cablu optic foarte rezistent, etanș, anti-eroziune pentru instalații în condiții speciale; AECSE - cablu optic pentru condiții dificile, foarte rezistent la eroziune, etanș pentru instalații speciale.

ADSS: cablu optic autoportant pentru liniile electrice aeriene.

AFUMEX: cablu optic de la 1 la 864 fibre, special conceput împotriva propagării focului, utilizat în zonele foarte aglomerate: gări, aeroporturi, hoteluri.

AIRBAG: cablu de telecomunicație care are un sistem de protecție inovator bazat pe un compozit. Toate componentele lucrează ca un sistem integrat, oferind o foarte mare eficiență în ceea ce privește protecția mecanică.

ENHANCED FIRE PERFORMANCE: cablu optic cu o performanță sporită împotriva focului, care menține pentru o perioadă de timp caracteristicile optice de transmisie; este folosit în medii afectate de foc unde este necesară menținerea transmisiilor pentru funcționarea dispozitivelor de urgență.

OPGW: cablu optic pentru linii electrice aeriene cu funcție dublă: telecom + fir masă. Cablul conține un număr de până la 144 de fibre într-un tub de aluminiu care este imbrăcat într - un strat simplu sau dublu de OL - AL sau oțel și aliaj de aluminiu.

Alte tipuri de cabluri optice: FUSIONLINK, MASSLINK, LASHED AERIAL SYSTEM, RAPIER, RIBBON, SIROCCO, UNITUBE, FIGURE OF 8 și MULTI LOOSE TUBE CABLE.

Fibre optice

MULTIMODE: fibră folosită pentru toate aplicațiile în care distanțele parcurse sunt scurte, cum ar fi rețeaua locală (LAN).

DEEPLIGHT este o fibră inovatoare care permite transmisii de capacitate foarte mare pe distanțe foarte lungi în mediul submarin.

FINELIGHT este o fibră care oferă soluții de bandă largă pentru aplicații FTTX și LAN.

FREELIGHT este o fibră foarte inovatoare concepută pentru aplicațiile WDM și DWDM care furnizează un semnal de foarte bună calitate pe distanțe lungi, oferind o viteză ridicată și un volum de trafic sporit.

Alte tipuri de fibre optice: MAGNILIGHT, PRIMALIGHT, SM LIGHT (Single Mode) și WIDELIGHT.

Cabluri de date - DESKWAVE

ARMOURED SINGLE / DOUBLE SHEATH (MULTI LOOSE TUBE) - DW 131, DW 132, DW 133, DW 134.
ARMOURED SINGLE / DOUBLE SHEATH (CENTRAL LOOSE TUBE) - DW 091, DW 171, DW 090, DW 170.

BREAKOUT - TIGHT BUFFERED - DW 035, DW 036.

UNARMOURED - CENTRAL LOOSE TUBE - DW 070, DW 104, DW 105, DW 106.

FTP 5E / SFTP 5E - 100 MHz cat. 5E - cablu cupru, DX22**-* (FTP), DX23**-* (SFTP).

FTP 6 - SFTP 6 / SSTP 6 - 250 MHz cat. 6 - cablu cupru DX32**-* (FTP), DX33**-* (SFTP), DX34**-* (FTP Pimf), DX36**-* (SSTP).
HYBLINK - cablu cupru HL****-*.

Cabluri de telecomunicații din cupru

TBLA - bridă autoportantă (autopurtată) din cupru electrolitic folosită la rețeaua publică de telecomunicații locale.

TBLI - bridă de interior din cupru electrolitic utilizată la rețeaua telefonică națională de acces.

TU2YfsFL2Y - cablu din cupru electrolitic umplut cu gel, nearmat pentru rețelele de telecomunicații locale.

TU2YfsFL2YA - cablu din cupru electrolitic, autoportant (autopurtat), umplut cu gel folosit pentru rețelele de telecomunicații locale.

TU2YfsFL2YAb2Y …x2x… - cablu din cupru electrolitic umplut cu gel, armat cu benzi plate utilizat pentru rețelele de telecomunicații locale.

TU2YfsLYR …x2x… - cablu din cupru electrolitic de telecomunicații locale de interior, cu întârziere la propagarea flăcării.

xDSL Cable - cablu din cupru, de telecomunicații de interior, folosit pentru aplicații xDSL.